Hagfors Brukshundklubb

UTBILDNINGSSEKTORN

Utbildningssektorn (US) är den sektor som har hand om alla kursverksamhets inom klubben, Våra kurser hittar du under kursutbud. Alla våra kurser arrangeras i cirkelform tillsammans med Studiefrämjandet.

post-1019869_1920 E-post: utbildning@hagforsbrukshundklubb.se

Vi vill DU vara med i Utbildningssektorn eller är intresserad av att veta mer om vad vi gör i US så hör av dig till oss utbildning@hagforsbrukshundklubb.se 

Anmälan till våra kurser görs här via kursanmälan.
Har ni frågor om våra kurser så kan ni nå oss
via mail
 utbildning@hagforsbrukshundklubb.se eller  telefon 073 - 394 74 79 (Louise).

Utöver kursverksamheten ordnar vi även:  

  • Olika aktiviteter t ex läger, veterinärkvällar, föreläsningar med mera.

  • Bjuder in instruktörer utifrån så att våra aktiva får en chans att träna för andra och ta del av deras synpunkter och olika träningssätt. 

  • Erbjuder våra instruktörer att få delta på olika specialkurser som Värmland-Dals distrikt ordnar tillsammans med andra klubbar. 

  • I samråd med styrelsen ger nya aktiva medlemmar en chans till utbildning som instruktör, tävlingsledare etc.

  • Vi ordnar även prova på dagar i spår, sök och uppletande m.m.


 Skulle ni vilja ha någon form av ett litet bevis för hur duktig er hund är så finns en chans att genomföra något som heter allmänlydnad/aktivitetspass. För information om detta besök SBK:s hemsidawww.brukshundklubben.se eller fråga din instruktör på kursen. Gäller ej valpar.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha renrasig hund. När vi pratar om special gren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad samt agility. För mer info om vad detta innebör besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se