KURSER

När vi har klart med instruktör till de kurser vi kan erbjuda informerar vi om dem här samt genom annons i Veckobladet och på vår Facebooksida

Som studerande har du 100 kr rabatt på våra kurser! Ange vid din anmälan att du är studerande!

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem och detta gör du genom att gå in på https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership och fyller i alla dina uppgifter samt betalar.

Men håll utkik här på hemsidan då alla kommande kurser läggs ut här.

Övriga aktiviteter

Saknar ni någon aktivitet så berätta gärna det för oss så kanske vi kan försöka att ordna det. Skicka ett mail till styrelsen@hagforsbrukshundklubb.se på ditt önskemål/förslag.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha en renrasig hund. När vi pratar om specialgren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad, rallylydnad samt agility.

För mer info om vad detta innebär besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se