KURSER

KOMMANDE KURSER

Nosework kväll

Tisdagen den 4 oktober kl 18.00 till ca 20.30 arrangerar vi en nybörjarkväll i Nosework.
Minst 2 deltagare och max 4 deltagare, först till kvarn.
Kursledare är Viktoria Lundqvist.
Priset är 300 kr och då ingår en flaska med Eukalyptusdoft.
Anmälan görs via mail till busumbra@gmail.com ange namn, adress och telefonnummer.
Kursavgiften betalas vid kursstart till PG: 56 53 91-0.

Allmänlydnadskurs
Startar den 12 oktober kl. 18.00. Kursen är på 7 gånger och kostar 1.000 kr. Max 6 deltagare. Instruktörer är Johanna Lindh och Marina Bergström.
Anmälan görs till Johanna på telefon 070-536 96 12 Sista anmälningsdag 6/10. Vid anmälan ska namn, telefonnummer samt hundens ålder anges.

Kursavgiften betalas vid kursstart till PG: 56 53 91-0.

OBS! För att gå kurs hos oss måste du vara medlem och detta gör du genom att gå in på https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership och fyller i alla dina uppgifter samt betalar medlemsavgiften.

Som studerande har du 100 kr rabatt på våra kurser! Ange vid din anmälan att du är studerande!

När vi har klart med instruktör till de kurser vi kan erbjuda informerar vi om dem här samt genom annons i Veckobladet och på vår Facebooksida

Men håll utkik här på hemsidan då alla kommande kurser läggs ut här.

Övriga aktiviteter

Saknar ni någon aktivitet så berätta gärna det för oss så kanske vi kan försöka att ordna det. Skicka ett mail till styrelsen@hagforsbrukshundklubb.se på ditt önskemål/förslag.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha en renrasig hund. När vi pratar om specialgren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad, rallylydnad samt agility.

För mer info om vad detta innebär besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se