KURSER

KOMMANDE KURSER

Rallylydnadskurs
Start den 21 augusti kl. 17.30. Kursen är på 6 gånger och kostar 900 kr. Max 8 deltagare. Instruktör är Jessica Falk.
Anmälan görs till falkjessica92@live.se Sista anmälningsdag 14/8. Vid anmälan ska namn, telefonnummer samt hundens ålder anges.

Valpkurs - Kursen är full men anmäl dig gärna till reservplats vid eventuella återbud!
Start den 24 augusti kl. 18.00. Kursen är på 5 gånger och kostar 700 kr. Max 8 deltagare. Instruktörer är Jennie Sjöstrom Persson och Britt Skålberg.
Anmälan görs till busumbra@gmail.com Sista anmälningsdag 17/8. Vid anmälan ska namn, telefonnummer samt hundens ålder anges.

Under höste kommer även en allmänlydnadskurs samt en spår kurs att starta så håll utkik här på hemsidan.

OBS! För att gå kurs hos oss måste du vara medlem och detta gör du genom att gå in på https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership och fyller i alla dina uppgifter samt betalar.
Som studerande har du 100 kr rabatt på våra kurser! Ange vid din anmälan att du är studerande!

När vi har klart med instruktör till de kurser vi kan erbjuda informerar vi om dem här samt genom annons i Veckobladet och på vår Facebooksida

Men håll utkik här på hemsidan då alla kommande kurser läggs ut här.

Övriga aktiviteter

Saknar ni någon aktivitet så berätta gärna det för oss så kanske vi kan försöka att ordna det. Skicka ett mail till styrelsen@hagforsbrukshundklubb.se på ditt önskemål/förslag.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha en renrasig hund. När vi pratar om specialgren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad, rallylydnad samt agility.

För mer info om vad detta innebär besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se