SPECIALSÖK / NOSEWORK

Doftprov

Onsdagen den 7 november kl. 17.30 är det dags för ett nytt dofprov på klubben i klasserna: NW1-Eukalyprus, NW2-Lagerblad och NW3-Lavendel.

Domare är Carina Berglund.

Anmälan är öppen till och med 31 oktober

Senast 26 oktober ska betalningen var oss tillhanda. Vid anmälningar gjorda efter 26 oktober så ska betalning göras samtidigt som anmälan!

Anmälningsavgiften sätts in på PG: 56 53 91-0. ange doftprov, namn samt hundens namn.
Vid sjukdom återfås avgiften mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Turordningsbaserad platsantagning efter inkommen anmälan.

Anmälan sker genom SNWK-tävling http://www.snwk.se/kalender-dp/

När man kommer in på SNWK-tävling så klicka på mina sidor och skapa ett konto. För frågor om hur man gör ring Carina, 070-606 08 70 så hjälper hon er.

Svenska Nosework klubben kan du läsa hur det går till på ett doftprov. I regelverket står mer som är bra att veta. Att vara väl förberedd inför provet gör att du och din hund har större chans att lyckas.

Om det skulle vara dåligt väder så blir det gemensam avfärd till närliggande ridhus.

Välkmmen med din anmälan!

Under hösten kommer vi att arrangera en grundkurs samt en fortsättningskurs i specialsök med Annika Lindberg som instruktör.

Mer information om Specialsök, doftprov etc kommer inom kort.

Mer information om själva begreppet specialsök kommer inom kort.