KURSUTBUD

Under vintern har vi begränsad aktivitet när det gäller våra kurser men du kan alltid göra en intresseanmälan.

Här kommer du att hitta mer information om de kurser som finns aktuella i vårt utbud.
Kursanmälan sker direkt via vårt formulär på hemsidan. Klicka här för anmälan

För mer information om våra kurser maila till utbildning.hbk@live.se eller ring oss på 070 - 539 96 69.

Som studerande har du 100 kr rabatt på våra kurser! Ange vid din anmälan att du är studerande!

När vi har klart med instruktör till de kurser vi kan erbjuda informerar vi om dem här samt genom annons i Veckobladet och på vår Facebooksida.

FÖLJANDE KURSER ERBJUDS JUST NU:

Lydnadskurs startklass

Start: 25 februari kl 18.00 Ridhuset Risberg.
Pris: 550 kr. Litteratur regelbok 60 kr ev lathund 20 kr.
Kursavgift och litteratur ska betalas senast 28 februari till plusgiro 565391-0
Antal gånger: 5 st
Max deltagare: 5 st
Förkunskaper: allmänlydnadskurs eller att man har inkallning och att man kan jobba med lös hund.
Anmälan senast: 18 februari via mejl till busumbra@gmail.com
Anmälan ska innehålla namn, adress, telefonnummer och personnr samt hundens ras och ålder.
Kursen beräknas pågå mellan kl. 18.00-19.30
Instruktörer: Britt Skålberg  0738487931 och Jennie Sjöström Persson 0706844170

Valpkurs - Startar till våren

Valpkus kommer att starta till våren. Mer information om startdatum m.m. kommer inom kort.

Du kan redan nu göra anmälan till valpkursen så får du kallelse när det närmar sig kursstart.

Specialsök Grundkurs - Startar till våren

En grundkurs inom specialsök där du får lära dig om hundens doftsinne samt hur du lär din hund identifiera olika dofter.

Datum är tyävrr inte satt ännu men du kan göra en anmälan redan nu då vi har begränsat antal platser.

Instruktör: Annika Lindberg
Antal gånger: 5 gånger
Max 5 deltagare
Pris: 800 kr

Specialsök Fortsättningskurs - Startar till våren

Fortsättnings kurs för er som gått grundkurs inom Specialsök. På denna kurs får ni lära er mer om hundensluktsinne och introduktion av nya dofter.

Instruktör: Annika Lindberg
Antal gånger: 5 gånger
Max 5 deltagare
Pris: 800 kr

Privatträning

Vi kan nu erbjuda privat träning där du under en timme får hjälp med något som du känner att du och din hund behöver träna på.
Det kan till exempel vara tävlingsmoment, fotgående, möte med andra hundar m.m.

Antal gånger: 1 timme
Max 1 deltagare
Pris 250 kr/timme. Köp fyra timmar och få den femte timmen gratis!

Ange på din anmälan vad du vill träna under din timme så vi vet vem som ska hjälpa dig så du får ut mesta möjliga av din träningstimme.

Övriga aktiviteter

Saknar ni något i vårt utbud eller någon aktivitet så berätta gärna det för oss så ska vi försöka att ordna det.

Skulle ni vilja ha någon form av ett litet bevis för hur duktig er hund är så finns en chans att genomföra något som heter allmänlydnad/aktivitetspass. För information om detta besök SBK:s hemsida www.brukshundklubben.se eller fråga din instruktör på kursen. Gäller ej valpar.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha renrasig hund. När vi pratar om special gren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad samt agility. För mer info om vad detta innebör besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se