Kursutbud

KURSUTBUD

Här kommer du att hitta mer information om de kurser som finns aktuella i vårt utbud.
Kursanmälan sker direkt via vårt formulär på hemsidan. Klicka här för anmälan

För mer information om våra kurser maila till utbildning.hbk@live.se eller ring oss på 070 - 539 96 69.

Som studerande har du 100 kr rabatt på våra kurser! Ange vid din anmälan att du är studerande!

När vi har klart med instruktör till de kurser vi kan erbjuda informerar vi om dem här samt genom annons i Veckobladet och på vår Facebooksida.

FÖLJANDE KURSER ERBJUDS JUST NU:

Privatträning

Vi kan nu erbjuda privat träning där du under en timme får hjälp med något som du känner att du och din hund behöver träna på.
Det kan till exempel vara tävlingsmoment, fotgående, möte med andra hundar m.m.

Antal gånger: 1 timme
Max 1 deltagare
Pris 250 kr/timme. Köp fyra timmar och få den femte timmen gratis!

Ange på din anmälan vad du vill träna under din timme så vi vet vem som ska hjälpa dig så du får ut mesta möjliga av din träningstimme.

Skvallerkurs "Det är fint att skvallra"

Kursen har en teoretisk genomgång om tanken bakom skvallerträning. Efter det blir det praktiska övningar i första steget av skvallerträning dvs fånga beteendet samt genomgång av hur man jobbar vidare själv.

Instruktör: Maria Ahlin
Antal gånger: 1 gång som håller på i ca 3 timmar
Max 6 deltagare
Pris: 200 kr (+ eventuell medlemsavgift och kurslitteratur)

Övriga aktiviteter

Saknar ni något i vårt utbud eller någon aktivitet så berätta gärna det för oss så ska vi försöka att ordna det.

Skulle ni vilja ha någon form av ett litet bevis för hur duktig er hund är så finns en chans att genomföra något som heter allmänlydnad/aktivitetspass. För information om detta besök SBK:s hemsida www.brukshundklubben.se eller fråga din instruktör på kursen. Gäller ej valpar.

Vi vill bara ge ett förtydligande av att vissa kurser enbart tar renrasiga hundar och det är för att när man tävlar i någon av SBK´s specialgrenar så måste man ha renrasig hund. När vi pratar om special gren så är det Spår, Sök, Rapport eller Skydd. Alla hundar får tävla i lydnad samt agility. För mer info om vad detta innebör besök SBK´s hemsida www.brukshundklubben.se