AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

NU SÄLJER VI ULLMAX

Till och med den 25 oktober säljer klubben Ullmax.

Om du är intresserad av att hjälpa till att sälja så skicka ett sms till Brit Skålberg, 073-848 79 31 så får du en katalog.

Tanken är att vi ska försöka få in lite pengar så vi kan köpa in några nya agilityhinder

Många bäckar små...

KM I LYDNAD

Lördagen den 2 november så är det dags för lydnads km.

KM kommer att ske i samband med lydnadstävlingen.

Välkommen som publik!

SBK Medlemsinfo September 2019

BRUKSTRÄNING

Nu har vi kört i gång med träningen av bruks och lydnad.

Vi träffas på tisdagar kl. 18.00 på klubben och hjälper varandra med träningen.
Obs! även Skotträning på tisdagar kl 18.00.

Välkommen!
//Meta

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna
att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.
Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning. Detta avgör klubbvärden själv!

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.
Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.
På torsdagarna står klubben för skotten.