AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

PÅMINNELSE INFÖR ÅRSMÖTET!

Styrelsen vill påminna alla sektorer och kommittéer som ännu inte lämnat in budget och verksamhetsplan för 2020 att göra detta snarast!

Behöver ni hjälp med att lägga er budget så kontakta Britt så hjälper hon er.

Uppgifterna mailas till: busumbra@gmail.com

Om inget inkommer så kommer det att behandlas som att ingen verksamhet kommer att ske i sektorn/kommittén under 2020.

/Styrelsen

ANMÄLAN TILL STUDIEFRÄMJANDET

Ni som under året har haft träningsgrupper kom ihåg att anmäla in dessa till Studiefrämjandet.

Ni ska ha varit minst 3 deltagare vi varje tillfälle.

Om du är osäker på hur man gör kontakta Britt på 073-848 79 31 så kan hon hjälpa er.

Det är bra om ni anmäler in till Studiefrämjandet så snart som möjligt då de behöver få in dessa för att sammanställa klubbens verksamhet under 2019.

/Styrelsen

BRUKSTRÄNING

Nu har vi kört i gång med träningen av bruks och lydnad.

Vi träffas på tisdagar kl. 18.00 på klubben och hjälper varandra med träningen.
Obs! även Skotträning på tisdagar kl 18.00.

Välkommen!
//Meta

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna
att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.
Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning. Detta avgör klubbvärden själv!

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.
Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.
På torsdagarna står klubben för skotten.