AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

HAGFORS BRUKSHUNDKLUBB ÖNSKAR ER

GOD JUL OCH GOTT  NYTT ÅR!

God_Jul_

PÅMINNELSE!!

De sektorer som ännu inte lämnat in budget samt verksamhetsplan för 2019 behöver göra detta snarast!!

Styrelsen behöver dessa för att kunna planera hela klubbens verksamhet samt budget för nästa år.

Behöver du hjälp med budgeten så ta kontakt med Britt på 073-848 79 31 så hjälper hon dig.

/Styrelsen

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.