AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

HAGFORS PRIDE-PARAD

Finns det några medlemmar som är intresserade av att gå med i Hagfors Prideparad?
Paraden börjar kl. 12.00 i Hagfors Parken och avslutas i Blinkenbersparken.

Är du intresserad så kontakta Anna L via sms på 070-228 12 44 så går vi tillsammans för Hagfors Brukshundklubb

VALPKURS

Måndag den 2 september startar vi en valpkurs. Det finns 1 plats kvar till denna.

Är du intresserad så anmäler du dig här snarast.

RÖJARKVÄLL

Onsdagen den 11 september kl. 18.00-20.00 träffas vi för att gemensamt röja runt staket.

Har du tillgång till röjsåg eller trimmer så ta gärna med dessa. Klubben står för bränsle.

Välkommen!

PROVA PÅ RALLYLYDNAD

Torsdagen den 22/8 kl.18-20 kommer vi att ha prova på rallylydnad.
Det kommer att finnas några på plats som bygger banor och visar rallylydnad så att ni får prova på.

Varmt Välkomna!

FÖRSÄLJNING AV NEW BODY

Klubben säljer nu New Body och försäljningen kommer att pågå till och med vecka 36.

Kontakta någon i styrelsen om du vill ha en katalog och hjälpa till med försäljningen.

Vi hoppas på att kunna sälja några paket i alla fall

TÄVLINGSLYDNADSKURS MED SOPHIE SHELIN

Den 7 och 8 september kommer Sophie Shelin till klubben för att ha lydnadsträning.
Kursen individanpassas så den passar för rena nybörjare såväl som den mer erfarna.
Man tränar efter sin egen förmåga under kursen.

Dag 1: Fritt följ - trist eller tango
Dag 2: Lydnad - appell mot klass 1

Max 6 deltagare med hund och max 8 åhörare.
Medlemmar i Hagfors Brukshundklubb har företräde samt de som anmäler sig till båda dagarna.

Pris 1.500 kr/ekipage för två dagar. 1.000/ekipage för en dag. Åhörare 250 kr/dag

Anmälan senast 1 augusti via kursanmälan. Betalning senast 5 augusti.
Information om betalning kommer när anmälan är gjord.

Läs mer om Sophie Shelin på http://www.k9ability.se/

För frågor kontakta Madelene Frödén på madelene.froden@hotmail.com
eller 070-395 66 67

Välkommen med din anmälan!

FÖRELÄSNING MED SOPHIE SHELIN

Fredagen den 6 september kl. 18.00 - 21.00 kommer Sophie Shelin att hålla en föreläsning om Inläsningspsykologi i praktiken.
Föreläsningen hålls på Älvstrandsgymnasiet, Hagfors
Priset är 100 kr för medlem i Hagfors Brukshundklubb. Övriga betalar 150 kr.
För deltagare på kursen med Sophie är föreläsningen gratis.
Anmälan senast 1 september via kursanmälan

innehåll i föreläsningen:
Vad innebär termerna positiv förstärkning och negativt straff
Hur använder jag det i praktiken
Vad gör jag när min hund inte uppför sig och jag ändå vill träna etiskt?

För frågor kontakta Madelene Frödén på madelene.froden@hotmail.com eller 070-395 66 67

Välkommen med din anmälan.

BRUKSTRÄNING

Nu har vi kört i gång med träningen av bruks och lydnad.

Vi träffas på tisdagar kl. 18.00 på klubben och hjälper varandra med träningen.
Obs! även Skotträning på tisdagar kl 18.00.

Välkommen!
//Meta

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna
att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.
Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning. Detta avgör klubbvärden själv!

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.
Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.
På torsdagarna står klubben för skotten.