AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

DIKESSTÄDNING I UDDEHOLM

Klubben har tagit på sig att städa kommunens diken i Uddeholm.

För detta kommer vi att få 5.000 kr i ersättning vilket är pengar som klubben verkligen behöver.

Från och med eftermiddagen på tisdag den 12 juni kommer det att finnas sopsäckar i klubbstugan att hämta för de som kan ställa upp och hjälpa till.

Du väljer själv när du åker ut och plockar skräp så det är inga bestämda datum eller tider MEN vi måste vara klara senast 20 juni.

Karta med vägar som ska städas finns också på klubben samt en lapp med vilka vägar som redan är städade.

Ju fler som hjälper till med detta desto fortare går det och är vi fler så blir det roligare.

Om du undrar över något så kontakta Britt Skålberg på telefon 073-848 79 31 så kan hon berätta mer.

NYTT TELEFONNUMMER

Vi har skaffat nytt telefonnummer till klubbstugan, 076 - 771 45 64.

OBS!! Kursanmälan görs fortfarande via forumulär här på hemsidan.

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.