AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

KALLELSE TILL INSTRUKTÖRSMÖTE

Alla klubbens instruktörer och medhjälpare på kurs kallas till möte den 3 mars kl. 16.00 i klubbstugan.

Vi ska under mötet bland annat diskutera kurser under året, priser m.m.

/Välkomna

ÅRSMÖTESHANDLINGARNA

Årsmötetshandlingarna finns nu tillgängliga på klubben.

/Styrelsen

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Söndagen den 24 februari kl. 15.00 i klubbstugan.

Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgänglinga 1 vecka innan mötet.

Välkommna!

Kursstart: Lydnadskurs startklass

Start: 25 februari kl 18.00 Ridhuset Risberg.
Pris: 550 kr litteratur regelbok 60 kr ev lathund 20 kr kursavgift samt litteratur
ska vara betalat senast 28 februari till plusgiro 565391-0.
Antal kurskånger: 5 st.
Max deltagare: 5 st.
Förkunskaper allmänlydnadskurs eller att man har inkallning och att man kan jobba med lös hund.
Anmälan senast 18 februari via mejl till busumbra@gmail.com
Anmälan ska innehålla namn, adress, telefonnummer, personnr, hundens ras och ålder.
Kursen beräknas pågå mellan kl. 18.00-19.30.
Instruktörer Britt Skålberg 0738487931 och Jennie Sjöström Persson 0706844170

RIDHUSET ÄR BOKAT

Klubben har nu bokat ridhuset på torsdagar kl 18.00 - 20.00 så ni som vill kan åka dit och träna.
OBS! Om du inte är medlem så kostar det 50 kr/gång.
Pengarna sätts in på klubbens pg PG 56 53 91-0 och ange träning ridhus som meddelande.

När ni varit där och tränat så fylli närvolistan som sitter på anslagstavalan.

/Styrelsen

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.