Aktuellt

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

RAPPORTERING TILL STUDIEFRÄMJANDET

Senast 30/11 ska alla listor till Studiefrämjandet vara rapporterade!

Görs inte detta så förlorar vi en stor del av de pengar klubben har rätt till vilket är väldigt onödigt då vi behöver alla pengar vi kan få.

Har ni problem med rapporteringen så kontakta Britt Skålberg tfn: 073-848 79 31 så hjälper hon er.

RIDHUSET ÄR BOKAT

Klubben har bokat ridhuset torsdagar kl. 18.00 - 20.00 för de som vill träna under vintern.

Vi har bokat till och med 25 januari.

Det sitter en lista där du får fylla i de gånger du varit där så att vi kan se hur många som tränar och om vi ska boka fler tillfällen längre fram.

Välkomna!

KURS I MOMENTLÄRA

Inom kort kommer en kurs i momentlära att starta.

Det är momenten i lydnadens startklass samt bruksets appellklass som kommer att gås igenom.

Max 5 deltagare så skynda dig att göra din anmälan.

Kursen är på 10 gånger och kostar 500 kr.

Mer information hittar du under kursutbud.

Hundpromenad

KURS I SPECIALSÖK

Vi kan nu erbjuda kurs i specialsök

Det kommer att starta två kurser i specialsök inom kort med Annika Lindberg som instruktör.

OBS! Kurs ett är full. Kurs två startar inom kort!
Mer information om specialsök hittar du under kursutbud.

Priset för kursen är 800 kr.

Om du är intresserad att att delta så gör din anmälan här.

dog-1015660_1280

UPPVISNINGSGRUPP

För er som inte vet så har klubben startat en uppvisningsgrupp och vi vill gärna bli fler så häng med du också!

Tanken med är att vi i olika sammanhang ska kunna göra en uppvisningvisning och marknadsföra klubben så vi blir mer synliga.

Vi kommer under hösten och vintern att träffas för att träna ihop ett program som vi kan använda oss av.
Det kommer att vara all från lydnad, rallylydnad, agility till olika trix eller andra saker som vi kan göra med våra hundar.

Är du intresserad så skicka gärna ett mail till pr.hbk@live.se eller ett sms till Anna Lindstedt på 070-228 12 44.

Mer tider om när och var eventuell träning blir kommer senare.

EFTER AGILITYTRÄNINGEN

När ni tränat agility så är vi tacksamma om ni ställer ihop agilityhindren (hopphinder, tunnlar och slalomen)
för att underlätta för den som har gräsklippningen.

Tack på förhand!

HJÄLPA TILL PÅ KLUBBENS TÄVLINGAR

Har du lust att hjälpa till på klubben tävlingar så finns det lappar på anslagstavlan i klubbstugan.

Det är en lapp för varje tävling  under året så det är bara att du skriver upp om du kan hjälpa till hela dagen eller del av dagen.

Det går även bra att ringa eller skicka ett sms till någon i tävlingssektorn om meddela om man kan hjälpa till.

Vi hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till, ju fler desto roligare!

NYTT TELEFONNUMMER

Vi har skaffat nytt telefonnummer till klubben, 076 - 771 45 64.

Detta nummer är endast till klubbstugan!

OBS!! Kursanmälan görs fortfarande på telefon 070 - 539 96 69 eller via kursanmälan här på hemsidan.

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.