AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

FÖRSÄLJNING AV KAKOR & ULLMAX

Vi beslutade på klubbmötet att dra igång en ny försäljning av kakor och Ullmax.

Ni som är intresserade av att hjälpa till med att sälja kontakta Britt på 073-848 79 31 så får ni beställningslappar av henne.

Hoppas att ni vill hjälpa till med att försöka sälja, många bäckar små...

/Styrelsen

PÅMINNELSE TILL SEKTORER & KOMMITTÉER

En liten påminnelse till sekorer & kommittéer om att lämna in nästa års verksamhetsplanering samt budget till styrelsen senast 31 oktober.

DOFTPROV 7 NOVEMBER

Onsdagen den 7 november kl. 17.30 är det dags för ett nytt dofprov på klubben.

Det kommer att bli ii klasserna: NW1-Eukalyprus, NW2-Lagerblad och NW3-Lavendel.

Domare är Carina Berglund.

Anmälan är öppen till och med 31 oktober

Senast 26 oktober ska betalningen var oss tillhanda.
Vid anmälningar gjorda efter 26 oktober så ska betalning göras samtidigt som anmälan!

Anmälningsavgiften sätts in på PG: 56 53 91-0. ange doftprov, namn samt hundens namn.
Vid sjukdom återfås avgiften mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Turordningsbaserad platsantagning efter inkommen anmälan.

Anmälan sker genom SNWK-tävling http://www.snwk.se/kalender-dp/

Mer information om anmälan samt hur doftprov går till hittar du här

Välkommen till doftprov!

LYDNADSTÄVLING 3 NOVEMBER

Lördag den 3 novmember är det dags för årets sista lydnadstävling.

Den är i klasserna start - 3 och vi hoppas att många vill komma och tävla i vår Halloween Cup.

Din anmälan gör du som vanligt via www.sbktavling.se

Välkommen!

NYTT TELEFONNUMMER

Vi har skaffat nytt telefonnummer till klubbstugan, 076 - 771 45 64.

OBS!! Kursanmälan görs fortfarande via forumulär här på hemsidan.

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.