AKTUELLT

För att se evenemang som arrangeras av distriktet gå in på http://www.sbk-varmlanddal.se/events/ där du finner mer information.

GRUNDKURS I SPECIALSÖK

Måndag den 26 februari kl. 18.00 startar en ny grundkurs i specialsök.

Kursen är på 5 gånger och kostar 500 kr (samt ev medlemsavgift). Max 5 deltagare
Mer information om kursen hittar du under kursutbud.
Anmälan till kursen gör du här

FORTSÄTTNINGSKURS I SPECIALSÖK

Det kommer att starta två fortsättningskurser i specialsök. En startar onsdagen den 21 mars och den andra startar torsdag 22 mars.

Kurserna kommer sedan att vara varannan vecka. Ange vid anmälan om du önskar att gå onsdagar eller torsdagar.
Förkunskap: Gått grundkurs i specialsök.
Anmälan görs här.

RIDHUSET ÄR BOKAT

Klubben har bokat ridhuset torsdagar kl. 18.00 - 20.00 för de som vill träna under vintern.

Vi har bokat till och med 8 mars.

Det sitter en lista där du får fylla i de gånger du varit där så att vi kan se hur många som tränar och om vi ska boka fler tillfällen längre fram.

Välkomna!

KURS I MOMENTLÄRA

Inom kort kommer en kurs i momentlära att starta.

Det är momenten i lydnadens startklass samt bruksets appellklass som kommer att gås igenom. Max 5 deltagare . Din anmälan gör du här.
Kursen är på 10 gånger och kostar 500 kr. Mer information hittar du under kursutbud.

Hundpromenad

UPPVISNINGSGRUPP

För er som inte vet så har klubben startat en uppvisningsgrupp och vi vill gärna bli fler så häng med du också!

Tanken med är att vi i olika sammanhang ska kunna göra en uppvisningvisning och marknadsföra klubben så vi blir mer synliga.

Vi kommer under hösten och vintern att träffas för att träna ihop ett program som vi kan använda oss av.
Det kommer att vara all från lydnad, rallylydnad, agility till olika trix eller andra saker som vi kan göra med våra hundar.

Är du intresserad så skicka gärna ett mail till pr.hbk@live.se eller ett sms till Anna Lindstedt på 070-228 12 44.

Mer tider om när och var eventuell träning blir kommer senare.

NYTT TELEFONNUMMER

Vi har skaffat nytt telefonnummer till klubbstugan, 076 - 771 45 64.

OBS!! Kursanmälan görs fortfarande via forumulär här på hemsidan eller via telefon 070 - 539 96 69.

ALLMÄNTRÄNING (JOUR)

På torsdagskvällar kl 18.30 - 20.00 har vi någont som kallas Allmän träning där alla är välkomna att träna, titta på eller bara komma och ta en fika och vara social med din hund.

Det finns en klubbvärd där som öppnar klubbstugan och ordnar med kaffe m.m. så att alla ska känna sig välkomna.

Klubbvärden kan i viss mån vara behjälplig med viss träning, Detta avgör klubbvärden själv.

Första torsdagen i månaden är det skotträning mellan 18:00 – 18:30.

Platsliggning med skott sker kl. 18.15.

Vid skotträning andra dagar ska 5 kr/skott och en lapp på vem som betalat läggas i en låda på övervåningen.

På torsdagarna står klubben för skotten.